Startsidan    Tävlingsinfo    Banorna    Anmälan    Kontakt    Bilder    Trailakademi    Resultat    Länkar    Logga in

Härlövs IF klubbmärke

Härlövs IF

Kristianstads kommun-logotyp

Sparbanken Skåne-logotyp

Sportringen-logotyp

Running.COACH logga

Acticlogga

Conditori fantasi-logotyp

Röda Korset-logotyp

Skåne-logotyp
Skånes officiella bokning av boende & upplevelser

Anmälan är öppen!

Nu går det att anmäla sig till Kristianstad Trail 2017!
Och till Kristianstad Trail - Reflextrail 2017!

Anmälan sker i år via Racezoo, där du skapar ett konto, om du inte redan har gjort det i samband med något annat lopp
Välkomna ut i skogen!

Anmälan av flera deltagare

För företag, föreningar eller kompisgäng finns möjligheten till gruppanmälan via en rabattkod. Skapa en rabattkod, välj hur stor rabatten ska vara (100 % om vardera deltagare inte ska betala något alls), välj hur många som kan utnyttja rabattkoden och ange en giltighetstid. Distribuera sedan rabattkoden till lyckligt utvalda som sedan anger den vid sin individuella anmälan. När giltighetstiden har gått ut får du som skapat rabattkoden en sammanställning av vilka som nyttjat rabattkoden och en länk till betalning – antingen betalar du med kort eller faktura.

OBS! Varje deltagare måste göra en individuell registrering på Racezoo.
OBS! Du betalar endast för de som nyttjat koden!

Planer för Kristianstad Trail 25-26 november 2017

Vi gillar att så många gillar att springa lopp under den lite tuffare årstiden, så vi jobbar vidare på att göra ett riktigt häftigt arrangemang oavsett väder...

Klasser och distanser 2017:
- Reflextrail 7 km (lördag kväll)
- Flickor/Pojkar -18 år, 5 eller 12 km
- Kvinnor/Män (19 år-), 5, 12 eller 25 km
- Klasserna är öppna för alla.
- Ålder anges i listorna för att kunna jämföra med jämnåriga.
- Max 600 anmälda deltagare!
- "Fina banor", så att alla verkligen kan njuta av loppet.
- Anmälan är öppen (1 juli).
- Fler nyheter kommer, det är full fart i planeringen!

Välkomna ut i skogen till årets härligaste lopp!

Årets Trailakademi 2017

Årets Trailakademi planeras till 21/9, 28/9 och 5/10. Mer information kommer i augusti.
OBS! Max 25 deltagare!

Nyhet! - Kristianstad Trail t-shirt

Vi håller som bäst på att ta fram en t-shirt i funktionsmaterial för Kristianstad Trail. Tröjan ingår inte i anmälningsavgiften, men beställs i samband med anmälan till självkostnadspris (100 kr).

Nyhet! - Reflextrail 25 november

I år blir det inte bara det "vanliga" loppet, vi provar också att arrangera en Reflextrail kvällen före, så boka även lördagen den 25 november för Kristianstad Trail - Reflextrail!

Boka söndagen 26 november 2017
för Kristianstad Trail!

Hemsidan uppdateras angående anmälningsdetaljer nu vid öppningen av anmälan och när det är större nyheter på gång, men snabba nyheter och förhandsinfo hittar du på Facebook - klicka på rutan till höger!
Tävlingsinformation, banor och liknande uppdateras vid behov eller senast i oktober inför årets lopp. Men det mesta hoppas vi ska fungera ungefär som tidigare år.
Och hjärtligt välkomna ut i skogen när det är dags!
Aktuella Nyheter

Nyheter Krstd Trail 2016