Startsidan    Tävlingsinfo    Kontakt    Logga in

Running.COACH logga

The Body Shop logga

Förlängd anmälningstid!

Vi förlänger ordinarie anmälan, med möjlighet att beställa årets tröja, till söndagen den 6 maj!
Vi förlänger efteranmälan på hemsidan fram till söndag den 13 maj!
För de som inte kan bestämma sig innan dessa tidpunkter, så kan man också som vanligt efteranmäla sig på plats i Tivoliparken från 17:00.
OBS! För att din/er betalning ska kunna registreras i tid, så är det nu viktigt att betalning sker i samband med anmälan! Har du missat fakturan eller du inte får upp den på hemsidan som du ska få, så kontakta Niklas (se Kontakt).

Anmälan öppnad!

Årets nyheter:
- Kiviks musteri och Coop City kommer att se till att du återhämtar dig snabbt efter loppet.
- Revive kommer att sköta uppvärmningen.
- Alla deltagare kommer att få en Tjejloppetgåva.
- De tjejer som vill ha tidtagning kan i år köpa den tjänsten.
- Banan kommer att justeras något.
- De allra flesta priserna kommer att delas ut direkt vid målgången.

I övrigt blir det som vanligt:
- Sportringen Kristianstad och running.COACH kommer med olika erbjudanden.
- Conditori Fantasi/Darins fixar baguetter, bröd och kommer med Gelato (om det är hyfsat väder).
- Sparbanken Skåne fixar nummerlappar och priser.
- EPE-konfektion fixar tröjorna och Tjejloppetgåvan.
- Body Shop och många andra lokala företag/butiker ställer upp med priser.
- Du och dina tjejkompisar får en trevlig kväll i Tivoliparken, med motion, mat, musik, glädje och gemenskap.

Välkomna!

Inför Tjejloppet Kristianstad 2018:

Uppdatering av hemsidan är på gång, anmälan ska förhoppningsvis öppna senast 1 mars, men boka onsdagen den 16 maj för Tjejloppet Kristianstad! Och glöm inte att samla ihop tjejkompisarna, så att det blir en riktigt trevlig kväll i Tivoliparken!

För er som gillar att klä ut er kan vi redan nu avslöja att temat blir Superhjältar. Vi kan utlova en del nyheter/"återfall" i år, som vi hoppas presentera innan vi öppnar anmälan. Och om du var med förra året och missat bilderna, så kika in på vår Facebooksida där de flesta borde vara med på någon bild.

Välkomna!

Träna med Härlövs IF:

Besök www.harlovsif.se och hitta mer information om klubbens träningar tisdag, torsdag och söndagar eller spring gärna en egen runda på motionsspåren vid Bockatorpet vilken dag i veckan du själv eller du och dina kompisar vill. Elljusspåret på 2,5 km är tänt 6:00-22:30 varje dag året om (då det är mörkt). Blir du medlem i klubben så kan du få tillgång till omklädningen i Bockatorpet 7:00-22:00 varje dag.

Välkomna till en härlig och festlig
löparkväll i Tivoliparken!

Tjejloppetlogga

Tjejernas eget lopp i vackra Tivoliparken!

BTR-bild